Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’oferta de places de residència per a la gent gran s’ampliarà de forma notable a Vilafranca a parti

El coordinador de govern de l’ajuntament de Vilafranca, Ramon Xena, ha avançat que les obres de la nova residència sociosanitària per a la gent gran del Molí d’en Rovira estan a punt de

En aquests moments s’està treballant en la dotació de l’equipament i entre la darrera setmana de setembre i la primera d’octubre entrarà en funcionament amb el trasllat dels usuaris ingressats actualment a la Clínica del Carme i a la Residència Sant Francesc. Xena ha destacat que l’obertura de la nova seridència suposarà un canvi important. Les places de residència sociosanitària que quedaran vacants a la Residència Sant Francesc serviran per ampliar l’oferta de residència assistida al centre de la vila. En relació a la nova residència del Molí d’en Rovira l’Ajuntament de Vilafranca, mitjançant acord de la Junta de Govern Local , ha acordat proposar al Consorci Sociosanitari de Vilafranca que el nou centre porti el nom del Dr. Ricard Fortuny.

El vilafranquí Ricard Fortuny , nascut el 1880 era metge de professió, i va ser amic personal dels nacionalistes Enric Prat de la Riba i de Francesc Cambó i mantenia relació epistolar amb Pau Casals i el filòsof Francesc Pujols, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: