Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’INCAVI posa en marxa la coordinació dels inspectors per a aquesta verema

Aquest matí el director general de l’INCAVI, Joan Aguado, s’ha reunit amb els inspectors i els secretaris dels Consells Reguladors

La reunió ha servit per tal de coordinar les diferents mesures de control que es portaran a terme durant aquesta verema.

S’ha treballat la coordinació de les diferents mesures presentades per l’Incavi el passat mes de juliol, consensuades amb tots els Consells Reguladors de les Denominacions d’Origen catalanes. D’aquesta manera, s’ha presentat el pla de treball dels inspectors, que enguany han doblat el seu nombre arribant a 40 efectius. Es tracta de vetllar per la correcta aplicació dels Reglaments de les DO’s tant a la vinya com al celler, la qual cosa permetrà millorar la gestió durant aquest procés i també augmentar la garantia de cara al consumidor en relació als productes que surten de les DO’s.

Aquesta no serà l’única mesura de control dels productes vínics. A més, els serveis d’inspecció del DARP i els de l’INCAVI, de forma conjunta amb el Servei de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, comprovaran que els transports de productes vínics es facin d’acord amb les normatives vigents, evitant així la possibilitat de qualsevol frau.

En relació als acords presos en la Taula Interprofessional del cava i vi blanc celebrada ahir dimecres, Joan Aguado ha remarcat que l’Administració, a través de l’INCAVI, ja està vetllant pel compliment de la normativa juntament amb els Consells Reguladors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: