Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les pluges d’aquest cap de setmana, minses a Vilafranca amb dos litres, però més abundants a zones c

A aquestes xifres caldrà afegir la pluja caiguda amb una certa intensitat aquesta matinada.

El tècnic de l`oficina comarcal del DARP, Alfred Vallès, apunta que aquestes pluges tot i no solventar els problemes, alleugen l’alarmant estat de sequera dels conreus, sobretot de la vinya, tenint el compte que les pluges també han vingut acompanyades d’un descens de les temperatures. Tot i que els ceps enguany han crescut amb poca vegetació i poc raïm, encara es pot aconseguit una bona qualitat sempre i quan l’aigua i la temperatura proporcioni les condicions idònies. Tot i així ja és tard per solventar el problema dels quilos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: