Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres dels nous jutjats de Vilafranca podrien iniciar-se en breu, després que s’hagi signat la c

La Generalitat podria iniciar en les properes setmanes la construcció de diversos edificis judicials, entre els quals hi ha el de Vilafranca.

Concretament Les obres de construcció dels edificis judicials de Cornellà, el Prat, Sant Boi de Llobregat, Igualada, Vilafranca i Vilanova i la Geltrú començaran, previsiblement, la primera quinzena d’aquest mes d`agost, després que el passat 25 de juliol s`hagi signat la constitució dels drets de superfície de cadascun dels edificis judicials esmentats.

El Govern de la Generalitat va aprovar, el passat mes de febrer l`adjudicació dels contractes de construcció, conservació i explotació de les seus judicials de Cornellà, el Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat; i d`altra banda, també es va aprovar l`adjudicació de la construcció i conservació dels edificis judicials d`Igualada, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. Totes aquestes a l’empresa Copcisa, SA.

En el cas de Vilafranca, la previsió és construir un edifici judicial de 4.323 m2, on hi haurà 3 jutjats i diverses dependències en previsió d`un futur creixement. L`edifici inclourà dependències per al Registre Civil, l`Oficina del Deganat, la Fiscalia i despatxos per als metges forenses. Es preveu una inversió de 4,1 milions d`euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: