Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alcalde d’Avinyonet, Joan Marcé, considera que advertir La Parra que no es repetís l’espectacle de

L’alcalde considera que no se’l pot acusar de coartar la llibertat d’expressió de ningú, ja que s’ha de partir del que va passar l’any passat.

Joan Marcé ha explicat a la nostra emissora que després del que va passar l’any passat i en que els diables van llegir un seguit de versos ofensius i que faltaven al respecte a la persona de l’alcalde, va decidir parlar amb la colla i amb el president de la societat La Parra per avisar-los de que prendria mesures si es repetia l’espectacle de l’any passat.

L’alcalde considera que no se’l pot acusar de coartar la llibertat d’expressió de ningú, ja que s’ha de partir del que va passar l’any passat.

Per Marcé el tema no te més importància, i considera que si en el seu moment els membres de UPA i la societat la Parra, de Les Cabòries, haguessin pres alguna decisió l’any passat, enguany segur que no s’hauria produït aquest incident.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: