Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat inicialment el projecte de construcció d’un gran aparcament gr

L`esplanada que hi ha al final del Balcó de les Clotes, darrere de l’IES Milà i Fontanals, es convertirà l`any que ve en l’aparcament gratuït més gran de Vilafranca amb unes 220 places.

L`inici de les obres de condicionament de l`indret, d’uns 11.000 metres quadrats, començarà en els propers mesos. La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vilafranca, en la darrera sessió abans de les vacances d’agost, ha aprovat inicialment aquest projecte valorat en prop de 472.000 euros que ara estarà a informació pública durant un mes per tal que qualsevol ciutadà o entitat pugui examinar-lo i formular al·legacions, si és el cas.

L`obertura d`aquest aparcament donarà una solució important a la necessitat de places d’estacionament al barri de les Clotes i, a més, té l`objectiu que es converteixi en un aparcament dissuasori que eviti que molts vehicles arribin al centre de la ciutat. Actualment, Vilafranca té, a més dels aparcaments de pagament al centre de la Vila i les zones blaves, tres zones d’estacionament gratuït: al parc del Llevant (obert fa un any entre els barris de l’Espirall i la Barceloneta), al costat de la Fundació L’Espiga (al carrer Eugeni d’Ors-avinguda de Tarragona) i al parc de Sant Julià (tocant al carrer Eugeni d’Ors).

El nou aparcament gratuït del barri de les Clotes està finançat al 50% amb una aportació de la Generalitat mitjançant el Pla únic d’Obres i Serveis de Catalunya i es preveu que les obres de condicionament del terreny, col·locació d’arbrat i d’enllumenat públic s’iniciïn abans d’acabar l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: