Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Torrelles de Foix dinamitza les nits d’agost amb la programació cultural Festa Estiu

Durant els caps de setmana del mes d’agost, els veïns i les veïnes de Torrelles de Foix podran gaudir de diferents activitats culturals que inclouen música i cinema.

Festa Estiu és el nom d’aquesta iniciativa que organitza l’Ajuntament de Torrelles de Foix amb l’objectiu és dinamitzar les nits estivals. La programació del Festa Estiu s’iniciava aquest dissabte amb un recital de cançons populars catalanes a càrrec de Noemí Martínez i Jordina Biosca. La música també serà la protagonista de les activitats del cap de setmana següent. Dissabte 13 d’agost a les 11 de la nit, la Plaça Nova acollirà un concert de jazz del Grup Nagano 5.0, quintet que interpretarà temes originals. Al mateix escenari i a la mateixa hora tindrà lloc diumenge 14 d’agost un recital d’havaneres pel càncer a càrrec del Grup Xaloc.

Les darreres activitats de la programació del Festa Estiu portaran un cap de setmana molt divertit que començarà divendres 19 d’agost amb Joves de festa… naturalment. Es tracta d’una rua musical que sortirà de la plaça de la Vila a dos quarts de 10 de la nit i arribarà fins a les piscines de "Les Dous". Allà, se celebrarà un concert del grup de percussió Mazatecos. I després de la música, s’oferirà un pica-pica. I dissabte 20 d’agost, en l’activitat cinema a la fresca es projectarà la pel·lícula Shrek 2 a les 11 de la nit a la plaça de la Vila.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: