Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Laura Echevarría s’ ha proclamat campiona mundial de parxís en la categoria infanti

Amb només 11 anys, aquesta jove vilafranquina ha demostrat que és la millor jugant al parxís.

La Laura Echevarría ha participat al cinquè Campionat Mundial de Parxís, celebrat aquest cap de setmana, a El Grado a Osca. El certamen també ha inclòs activitats paral·leles com una gran exposició de parxís i activitats per als infants.

El campionat es disputava per parelles en la categoria infantil, en la qual es pot participar fins als 13 anys, i en adults.

Els pares de la Laura Echevarría són d’ aquest municipi d’ Osca i cada any hi estiuegen, per això la jove vilafranquina coneixia el campionat i segons ha explicat a Ràdio Vilafranca, feia anys que volia competir.

Tot i això, l’ èxit l’ ha sorprès perquè segons explica hi juga per divertir-se amb l’ àvia i amb les amigues.

La vilafranquina va competir amb Sandra Villa com a parella, a la qual coneix des de fa temps i per tant, tenien bona compenetració.

Els entrenaments tan sols han consistit en quedar amb la Sandra i altres amigues i jugar al parxís, abans del campionat.

La Laura Echevarría, que encara està a Osca, ha explicat a la nostra emissora que l’ experiència li ha agradat molt i que desitja continuar competint.

El Campionat Mundial de Parxís de El Grado es convoca cada dos anys i la il·lusió de la jove vilafranquina seria revalidar el seu títol en categoria infantil en la propera cita.

El certamen va néixer l’ any 1999 a partir de la iniciativa de l’ Ajuntament de El Grado i Els amics del Parxís de Lo Grau i en aquesta darrera edició, ha comptat amb sis cents participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: