Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Taula de Negres acorda introduir en les negociacions del preu mínim del raïm a la DO Catalunya

La reunió de la Taula interprofessional del raïm negre havia estat convocada per la Unió de Pagesos, després que UVIPE no ho hagués fet enguany.

Tenia lloc dimecres i hi assistien JARC, l’ Institut Agrícola, Unió de Pagesos, la Federació de Cooperatives Agràries, el director d’ UVIPE, Joan Gil, i com a convidat, el president de la D.O. Catalunya, Carles Andreu. Faltaven a la cita l’ Associació Vinícola Catalana i el conseller Siurana, que també havia estat convidat.

Els assistents van acordar que la Taula també hauria d’ incloure l’ àmbit de la D.O. Catalunya, introduint aquesta denominació com a element de la discussió.

El director d’ UVIPE, Joan Gil, es va comprometre a fer arribar l’ acord a la seva junta i a mantenir el contacte per convocar una reunió i abordar la qüestió del preu del raïm d’ aquesta verema. Així ens ho explicava Santó, visiblement cansat.

Per part d’ UVIPE, Gil qualificava la Taula de trànsit i explicava que ara tocarà convidar als operadors de la DO Catalunya a participar a la Taula dels Negres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: