Dissabte, 27 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana que ve començarà una campanya d’ estalvi d’ aigua a Vilafranca

Un decret de la Generalitat publicat arran de la situació actual de sequera recomana introduir mesures d’ estalvi del consum d’ aigua i apropar a la població els mitjans i les tecnologies més

Fruit d’ aquesta situació, l’ Empresa Municipal d’ Aigües de Vilafranca ha presentat avui la campanya d’ estalvi "Gota a gota, s’ esgota" que començarà la setmana que ve.

Joan Pareta, regidor i president de l’Empresa Municipal d’ Aigües.

La campanya consta d’una exposició itinerant que 3 dies a la setmana recorrerà diferents espais i carrers de Vilafranca informant als ciutadans de les bones pràctiques quotidianes d’ estalvi d’ aigua i de la forma d’ aconseguir un kit d’ estalvi. Aquest és l’element central de la campanya i consta de dos airejadors i un limitador de cabal per a la dutxa que es poden instal·lar fàcilment i aconsegueixen reduir el consum.

Per aconseguir el kit d’ estalvi caldrà anar a la seu de l’ Empresa Municipal d’ Aigües, a la plaça Jaume I, amb les dues últimes factures de l’ aigua i abonar sis euros. Aquest diners es retornaran quan al cap de dos mesos, les noves factures mostrin l’ estalvi experimentat.

El kit es podrà recollir els dimecres i divendres, de dos quarts de 9 del matí a 1 del migdia, a partir de la setmana que ve i fins el 15 d’ octubre.

Acompanyant aquestes accions hi ha programada una campanya de comunicació amb anuncis a ràdio i a televisió.

La campanya ja ha començat a Reus, on està rebent molt bona resposta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: