Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca alerta sobre l’estafa de "les romaneses"

Arran de denúncies rebudes, la Policia alerta els ciutadans i sobretot la gent gran que darrerament s’han tornat a donar casos a Vilafranca de l’anomenada estafa de "les romaneses".

Aquesta estafa va a càrrec d’ una parella de noies romaneses, que moltes vegades afirmen ser sord-mudes i representants d’un centre auditiu per a nens sords-muts. Habitualment s’adrecen a domicilis on viu gent gran i, després d’ensenyar-los documentació falsa, en alguns casos fins i tot es reprodueixen documents amb anagrames o signatures de l’ajuntament, els enganyen fent-los creure que recullen diners per a un centre benèfic per a infants sord-muts. A continuació, els fan escriure el nom i adreça en una graella amb la quantitat del donatiu que vulguin fer. Les estafadores insisteixen d’una manera contundent en què es faci una aportació important. Un cop obtenen els diners, desapareixen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: