Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La immobiliària Reyal patrocina el regal que acompanya el programa

Representants de l'empresa immobiliària Reyal i els Administradors de la Festa Major 2005 han signat un acord de col·laboració, mitjançant el qual l'empresa patrocina el tradicional regal que acompanya els objectes de la capta: el programa festamajorenc, dissenyat pel vilafranquí Roger Suriol, i l'estampa de Sant Fèlix, obra del pintor vilafranquí Guillem Noya. Reyal és [...]

Representants de l’empresa immobiliària Reyal i els Administradors de la Festa Major 2005 han signat un acord de col·laboració, mitjançant el qual l’empresa patrocina el tradicional regal que acompanya els objectes de la capta: el programa festamajorenc, dissenyat pel vilafranquí Roger Suriol, i l’estampa de Sant Fèlix, obra del pintor vilafranquí Guillem Noya.

Reyal és una empresa immobiliària que està construint a la zona del Parc de Llevant de Vilafranca.

Segons la immobiliària, la seva participació a la més típica respon a la voluntat de presència en l’àmbit cultural vilafranquí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: