Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Girada 2 acollirà 1059 habitatges, dels quals 177 seran de protecció oficial.

L’alcalde accidental de Vilafranca, Ramon Xena, acompanyat del regidor d’Urbanisme han visitat l’estat actual d’urbanització de la zona de la Girada 2.

Aquesta zona ha d’estar acabada d’urbanitzar a mitjans del mes de setembre, com explicava Ramon Xena. I en ella hi haurà 100 habitatges de protecció oficial destinats a compra, i 77 destinats a lloguer.

La zona de la Girada 2 acollirà noves zones verdes, i permetrà també anar completant les circumval·lacions de la vila, que han facilitar que els vehicles de pas no hagin d’entrat al centre de la vila.

Xena també ha comentat que en els propers mesos s’ha de poder obrir novament el pont del final del carrer General Cortijo, per facilitar el pas de vianants cap a la Girada.

La tipologia dels habitatges que es volen construir en aquesta zona de la Girada 2 tindran baixos i dos pisos com a mínim, per tant no hi haurà cases unifamiliars; i també hauran de tenir terrats utilitzables per els veïns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: