Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La diada gegantera de Torrelles de Foix va ser del tot atípica, aquest any degut que per falta de su

La manca de pressupost va fer que pogués venir cap colla de fora. A més hi va haver la prohibició en l’últim moment per part de l’ajuntament de Torrelles, en que no deixaven

La manca de pressupost va fer que pogués venir cap colla de fora. A més hi va haver la prohibició en l’últim moment per part de l’ajuntament de Torrelles, en que no deixaven el gegants Nati i Enric a la vegada que deien "no disposar de mitjans necessaris per garantir la utilització de la via pública en condicions mínimes de seguretat", per aquesta raó, fins l’últim moment no se sabia si sortirien o no, però a la hora anunciada es va acostar bastant-te gent per veure el seus gegants, així que van sortir i van fer el recorregut.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: