Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La comissió de festes de La Munia farà el pregó de la festa major aquest divendres al vespre

Aquest nit i demà hi ha actes previs a la festa major amb nit de karaoke al bar Cal Boter a partir de les 11 de la nit.

El gruix de la festa es concentra entre divendres i dimarts vinent. El divendres a dos quarts de 10 del vespre a la Plaça Nova els membres de la comissió de festes pronunciaran el pregó de la festa major de La Munia. Seguidament hi haurà una tronada i a les 11 de la nit cinema a la fresca amb la projecció de la pel.lícula Madagascar.

El dissabte a les set de la tarda hi ha espectacle infantil amb el grup "Ai Carai!!, i a les 10 joc de nit. El diumenge al llarg del dia hi ha tir amb carrabina, tir amb arc i l’onzena cursa amb enginys, Corremunienc.

A la una de la matinada ball i empalmada amb la Banda del Drac.

El dilluns hi ha ball de tarda a dos quarts de 8 amb l’orquestra El tren de la costa. A les 9 del vespre cercavila i en acabar castell de focs. A les 12 de la nit ball amb l’orquestra El tren de la costa.

El dimarts serà el darrer dia de festa major a La Múnia.

A les dues del migdia hi ha concert vermut amb l’orquestra Selvatana. A partir de les 5 de la tarda s’instala un parc infantil al pati de l’escola El Castellot, i a la mateixa escola a dos quarts de 8 del vespre hi ha ball de tarda amb l’orquestra Selvatana que a les 12 protagonitzarà també un concert i ball de fi de festa major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: