Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La colla gegantera de Torrelles demana a l’ ajuntament poder actuar per Festa Major

La colla gegantera de Torrelles s`ha dirigit a l`ajuntament i als administradors de la Festa Major, demanant-los poder actuar durant la cercavila d’ aquest dissabte.

La colla gegantera de Torrelles demana a l’ ajuntament poder actuar per Festa MajorLa colla gegantera de Torrelles s`ha dirigit a l`ajuntament i als administradors de la Festa Major, demanant-los poder actuar durant la cercavila d’ aquest dissabte. Els geganters mantenen un enfrontament amb l`actual equip de govern, desprès que se`ls denegués la subvenció anual. Segons afirmen, també se’ls va prohibir celebrar la festa del seu aniversari, el passat mes de juliol, posant com a condició que el seu cap, Albert Parellada, dimitís del seu càrrec.La colla gegantera ha fet aquesta petició, així que s’ ha assabentat que pel dissabte els administradors han programat una cercavila amb diferent balls, sense comptar amb la colla gegantera de Torrelles.Els geganters del municipi creuen que s’ haurien de deixar de banda les diferències amb l`Ajuntament i que això no hauria de ser motiu perquè els nens i la resta de torrellencs, no puguin veure els seus gegants per Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: