Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capta de la Festa Major de Vilafranca ha recaptat més de 42 mil euros, superant les xifres de l’

El primer dia de capta es van fer prop de 27 mil euros i a l’ endemà, poc més de 15 mil euros. En total, 42.237’42 euros.

La jornada més forta va ser la de dijous al matí, amb prop de 17 mil cinc cents euros, seguida per la de divendres al matí, amb prop d’ 11 mil euros. Les dues tardes han resultat més fluixes, sobretot la de divendres als barris de la Girada, la Barceloneta i el Molí d’ en Rovira.

L’ administradora Xell Montserrat ha explicat a la nostra emissora que mentre les vendes baixen a alguns barris, pugen quan la capta torna a la plaça de la Vila.

A dia d’ avui s’ han venut 1.800 programes i els restants es poden comprar a les llibreries del Centre i a la paradeta que els Administradors tindran cada tarda, davant de l’ ajuntament. Aquí també hi trobareu tot el merchandising de la festa i a més, l’ estampa i el cartell.

Seguint amb la Festa Major, ahir van començar els goigs a Sant Fèlix a la Basílica de Santa Maria.

Després de la prova de l’ any passat, per primera vegada homes i dones cantaran plegats la partitura que Josep Badia va escriure el 1857 amb la instrumentació original.

Avui, a les 8 del vespre, s’ inaugura el FIRART 2005 a la Capella de Sant Joan. A tres quarts de 9 tindrà lloc la novena i els goigs i a tres quarts de 10 de la nit, assaig popular del ball de Gitanes, a la plaça de la Constitució. Tots aquells que tinguin ganes d’ agafar la cinta per un dia, estan convidats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: