Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 3ª Fira d’Entitats i Associacions de Vilafranca, VILAENTITATS 2005, tindrà lloc el novembre

Vilaentitats pretén fomentar l’associacionisme a Vilafranca, i constarà de diferents espais on les entitats podran donar a conèixer les activitats que desenvolupen així com oferir una mostra de les mateixes.

L’any 1984, coincidint amb les Festes de Sant Raimon, es va fer una mostra al carrer de la que n`eren protagonistes les entitats, associacions i col·lectius relacionats amb el món de la cultura. Posteriorment, l’any 1997, es va celebrar el VILAENTITATS coincidint amb la inauguració de l’Escorxador. El teixit associatiu va ser el principal protagonista i el motor d’aquest projecte. L’any 2003 fruit de la important participació de les entitats i associacions de la vila va tenir lloc la segona edició de Vilaentitats que va aplegar la participació d’un centenar d’associacions.

En els darrers anys, el notable creixement d’entitats i associacions a Vilafranca, i el volum d’activitats ha fet evident la necessitat de tornar a portar a terme una tercera edició de Vilaentitats. Un esforç conjunt entre l’Ajuntament i una nova Comissió Organitzadora, fa que des del mes de març s’hi estigui treballant.

Vilaentitats pretén fomentar l’associacionisme a Vilafranca, i constarà de diferents espais on les entitats podran donar a conèixer les activitats que desenvolupen així com oferir una mostra de les mateixes. El Casal "Societat La Principal" és on s’ubicarà l’espai expositiu de les entitats i els actes més lúdics es distribuiran entre el Teatre Municipal de Cal Bolet, l’Auditori de l’Ateneu Municipal i la rambla de Nostra Senyora, davant del Casal.La comissió organitzadora ja va fer arribar a totes les entitats un full a través del qual podien comunicar la seva participació al Vilaentitats 2005. Totes les entitats que encara no hagin donat resposta, i n’estiguin interessades, poden posar-se en contacte amb el servei de Cultura, a l’Escorxador al telèfon 93 890 04 59 o amb el servei de Participació Ciutadana, al telèfon 93 892 03 58 .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: