Dissabte, 27 de juliol de 2024

L’ equip del Torre-Foix ha guanyat el torneig de Torrelles

Diumenge passat, l’equip de Prefabricats Torre-Foix es va proclamar campió al guanyar al C.E.Torrellenc en el torneig d’estiu de futbol sala de Torrelles de Foix.

L’ equip del TORRE-FOIX ha guanyat EL TORNEIG DE TORRELLES Diumenge passat, l’equip de Prefabricats Torre-Foix es va proclamar campió al guanyar al C.E.Torrellenc per un ajustat 4 a 3, en el torneig d’estiu de futbol sala de Torrelles de Foix.Aquest torneig, que cel.lebrava la seva 18ena edició, va tenir com a tercer classificat l’equip Moto Quesada de l’Arboç al vèncer en el partit pel 3er i 4art lloc al ALP 79 per 3 a 0. L’equip més esportiu del torneig va ser Agro Nec-89, el porter menys gol.lejat Manolo Rodríguez del C.E. Torrellenc i pel que fa al golejador, va guanyar David Martinez del Torre-Foix amb 10 gols.