Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ assaig dels Goigs d’ avui canvia d’ horari

En comptes de fer-se a dos quarts de 10 de la nit, començarà a les 9 del vespre. Aquest és el darrer assaig dels goigs mixtes que a partir de dilluns interpretaran homes i dones, recuperant la partitura que Josep Badia va escriure el 1857 amb la instrumentació original. El darrer assaig d' avui serà [...]

En comptes de fer-se a dos quarts de 10 de la nit, començarà a les 9 del vespre. Aquest és el darrer assaig dels goigs mixtes que a partir de dilluns interpretaran homes i dones, recuperant la partitura que Josep Badia va escriure el 1857 amb la instrumentació original.

El darrer assaig d’ avui serà a les 9 del vespre, a la Basílica de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: