Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ Ajuntament de Vilafranca fa recomanacions per aparcar i circular durant els dies de Festa Major

Els nombrosos visitants que vinguin a la Vila per gaudir podran aparcar a les zones perifèriques al Centre (al c/ Eugeni d`Ors-Av. de Tarragona, a la plaça del Gas, al parc de Sant Julià, a l'ampliació del balcó de les Clotes, a la plaça dels Segadors, al parc de Llevant o a la zona esportiva...) [...]

Els nombrosos visitants que vinguin a la Vila per gaudir podran aparcar a les zones perifèriques al Centre (al c/ Eugeni d`Ors-Av. de Tarragona, a la plaça del Gas, al parc de Sant Julià, a l’ampliació del balcó de les Clotes, a la plaça dels Segadors, al parc de Llevant o a la zona esportiva…) i als aparcaments de la plaça del Penedès i de Cal Rondina, que estaran oberts les 24 hores durant la Festa Major.

D`altra banda, l`antiga carretera N-340, al seu pas per la rambla de Nostra Senyora, restarà tallada el dia 29 d`agost entre les 11 del matí i la 1 del migdia degut a l`encesa de la Tronada i la sortida de la Cercavila. Els vehicles seran desviats pel carrer d`Amàlia Soler. Així mateix, es tallarà també l`antiga N-340 durant les estones que transcorri la processó.

Durant aquest dies, la regidoria de Seguretat Ciutadana demana que es compleixin escrupolosament les indicacions d`aparcament al centre de la Vila, especialment als carrers per on transcorren processons, balls de foc i cercaviles, per tal d`evitar molèsties i per garantir la integritat dels vehicles, que podrien sortir afectats pels petards i espurnes dels balls.

Un altre servei que habitualment es posa en marxa per a la Festa Major és el de serveis sanitaris mòbils. Aquest any, s’han tornat a llogar a una empresa especialitzada cabines sanitàries que s`instal·laran a diversos indrets de la Vila durant la Festa Major. Igualment restaran oberts fins a la matinada, els lavabos de la rambla de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: