Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots volen descarregar quatre tres i torre de vuit per festa major

El cap de colla de la camisa vermella, Xavi Catasús, ha anunciat els intents de quatre de vuit, tres de vuit i torre de vuit amb folre per festa major.

En concret, la intenció de la colla és portar-los tots tres a plaça el 29 d’agost, i de cara al 31, si tot surt rodó, repetir almenys els tres i quatre de vuit.

Els Xicots tan sols han pogut completar tots tres castells en una mateixa diada en una única ocasió, durant la diada del Roser celebrada a la plaça de la Vila de Vilafranca el 31 d’octubre de l’any passat. L’objectiu és repetir-ho i deixar per a finals de temporada, un possible intent de cinc de vuit, que seria el primer que provaria la colla.

Els de Cal Noi Noi arriben a festa major amb un dels millors bagatges de la seva història, ja que acumulen cinc quatres de vuit descarregats i un tres de vuit carregat, tan sols comparable amb el 2003. Enguany han pogut plantar el tres de vuit abans de festa major, un fet totalment insòlit en un castell que fins l’any passat havia estat l’autèntica bèstia negra dels Xicots. Pel que fa a la torre de vuit folrada, enguany presenta alguns canvis rellevants a terços i quints, però a assaig l’han pogut treballar fins i tot millor que l’any passat, cosa que els fa ser optimistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: