Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca descarreguen per primera vegada dos quatre de 8, en un mateix dia

L’ actuació del vintè aniversari dels Verds obria les actuacions més destacades del cap de setmana casteller que va continuar diumenge al migdia a Igualada.

A la capital de l’ Anoia, els Castellers de Vilafranca van descarregar el cinc de vuit, la torre de 8, el quatre de 8 amb agulla i el pilar de sis. La Vella de Valls va descarregar la torre de 8, el tres i el quatre de vuit.

Ahir, els Xicots de Vilafranca feien doblet : pel matí feien castells a la festa major de Gràcia on van descarregar el quatre de vuit, la torre de set, el cinc de set i el vano de cinc. L’ actuació també va comportar la tornada dels Minyons de Terrassa que van descarregar la torre de 8, el 3 i el 4 de 8 i el pilar de sis.

Per la tarda, els de la camisa vermella van actuar a Castellbisbal on van tornar a descarregar el quatre de vuit, la torre de set, el tres de set i el pilar de cinc. Destacar que aquest cap de setmana, els Xicots han descarregat per primera vegada dos quatre de vuit en un mateix dia i han recuperat la torre de set.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: