Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Gegants de Vilafranca estrenaran enguany impermeables per tal protegir-los en cas de pluja

El cap de colla dels Gegants de Vilafranca, Raimon Mascaró, ha presentat aquesta novetat acompanyat de Xavier Vicente i Albert Hill, aquest darrer l’encarregat de confeccionar aquests impermeables.

Mascaró ha comentat que la voluntat de la colla, després del que va passar l’any passat en que el dia 29 no van poder participar a l’entradeta a causa del mal temps, s’ha volgut preservar unes peces que probablement estiguin entre les més antigues de Catalunya.

D’altra banda, els geganters han avançat també que a mitjans de setembre en Ferragut i l’Elisenda aniran a Bèlgica, a Brussel·les per tal de participar en els actes de celebració del 175è aniversari de l’estat belga.

Finalment recordar que està ja en marxa el concurs fotogràfic que organitza la colla gegantera, amb motiu del 25è aniversari l’any vinent de la recuperació de la diada dels gegants. Les fotografies, de qualsevol acte, esdeveniment o moment de la història dels gegants vilafranquins, es poden presentar a partir de l’11 de setembre al servei de Cultura de l’Ajuntament, i fins el 28 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: