Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han renovat la seva pàgina web

Des del dimarts ja es pot visitar la nova pàgina que es troba amb el mateix domini que fins ara, castellersdevilafranca.com però que ha viscut un canvi d’imatge considerable.

Per tal de generar expectació en els darrers a la pàgina s’hi va penjar una pantalla que explicava la renovació i la presentació pública el dia 2 d’agost, i s’ha pogut constatar que aquesta expectació va sorgir efecte perquè ahir van ser moltes les visites que va rebre la pàgina. En nom de la colla, òscar Serramià i David Tudela, van explicar que el seu objectiu ha estat oferir una imatge de modernitat, amb continguts actualitzats, amb una imatge de marca per la colla.Per aquest motiu els castellers de Vilafranca han encarregat a una empresa especialitzada la reforma de la pàgina web i el seu manteniment. Es tracta de l’empresa Gestinet. El seu responsable, Josep Maria Vives, apunta que s’ha optat per donar-li un format de portal amb diverses seccions, alguna d’interactiva, com pot ser una enquesta. També s’ha buscat un sistema que permeti de forma fàcil als membres de la cola dels Castellers de Vilafranca renovar constantment els continguts.Coincidint amb la posta en marxa de la nova pàgina s’ha ofert als castellers de Vilafranca un sistema sms a través de la pàgina web que permet una comunicació interna per tal de passar avisos, com ara els assaigs especials, o les hores de sortida per participar en les diades castelleres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: