Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca encaren el mes d’agost amb optimisme, tot i reconèixer les dificultats

Aquesta temporada els verds han volgut marcar un calendari que els permeti afrontar els principals reptes, però sense esgotar els efectius.

Per aquest motiu s’han deixat alguns caps de setmanes lliures d’actuacions. Ha estat el cas d’aquest cap de setmana. De tota manera els assajos han continuat, encara que amb un ritme més pausat i amb menys gent. Divendres eren pocs els efectius que es trobaven a Cal Figarot, però els suficients per anar treballant el tronc i el pom de dalt. Vam assistir a l’assaig per saber també com estan els ànims, en una temporada bona, pel que fa als castells de 9, però sembla que més fluixa quan s’han d’afrontar els reptes de la gamma extra. El cap de folres i manilles, Raimon Perelló, fa una valoració positiva del que es porta de temporada.

Recordem que el primer intent de torre de 9 amb folre i manilles a Vic no va reixir i que a Mataró es va carregar la torre, al segon intent i quan ja es portaven moltes hores a la plaça. De fet aquesta torre de 9 amb folre i manilles carregada a Mataró ha tornat a donar ales a la colla.Els Castellers de Vilafranca continuen tenint un calendari molt intens aquest agost que ha de desembocar a Vilafranca per Festa Major. Es continua pensant amb el 3 de 10, el quatre de 9 amb l’agulla, la torre de 9 amb folre i el pilar de vuit, com a castells possibles per Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: