Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3 de 9 a la Bisbal, en una diada marcada per la llenya

A quinze dies vista per Sant Fèlix, ahir les colles que van fer millor paper a la Bisbal del Penedès van ser els Verds i la colla Joves dels Xiquets de Valls.

La jornada es va caracteritzar per la llenya i les esperes: la Vella ja va endarrerir l’ inici de la diada per falta d’ efectius i després la manca d’ambulància a plaça va comportar una espera de mitja hora.

Els Castellers de Vilafranca van descarregar el tres de 9 amb folre, van protagonitzar dos intents de quatre de 9 amb folre, un quatre de 8 amb agulla i van acabar amb el pilar de 7 amb folre.

De les construccions de la colla Joves dels Xiquets de Valls destaca el cinc de 8 amb el que van obrir l’ actuació per seguir amb el quatre de 9 carregat, la torre de 8 amb folre i el pilar de sis carregat. La Joves va ser la única colla que va sortir de plaça amb les tres rondes regulars.

La colla que va fer un paper més fluix va ser la Vella que va obrir la diada amb un intent de quatre de 9 amb folre, va seguir amb el cinc de 8, un nou intent desmuntat de quatre de 9 amb folre, un intent de tres de 9 amb folre, el quatre de 8 i per acabar, dos pilars de cinc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: