Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El realitzador vilafranquí Pep Puig prepara un audiovisual per tal d’explicar el projecte de reform

Aquest acte es va veure modificat d’hora degut a la defunció de Mª Rosa Senabre conservadora del museu. Al llarg del cap de setmana es va realitzar Una jornada de portes obertes i

Diumenge a les 11 del matí estava prevista la filmació al museu de vilafranca d’una part de l’audiovisual que Pep Puig està elaborant per tal d’explicar el projecte de reforma i de futur del museu. L’acte però es va veure modificat per la defunció de Mª Rosa Senabre, conservadora del museu. En senyal es va celebrar una jornada de portes obertes dissabte i diumenge i la cantant Noemi Martinez va cantar un seguit de cançons en memòria seva.

Mª Rosa Senabre de 39 anys, arqueòloga de formació col·laborava amb el museu des de l’any 88 i va ser durant més de 7 anys conservadora del museu. En paraules de Montserrat Iniesta, directora del museu ha estat una persona clau dins l’etapa de transició del museu i ha liderat els projectes de millora d’aquest centre.

Una hora i mitja més tard del previst es va iniciar el rodatge de l’audiovisual de Pep Puig, que va filmar un seguit d’imatges amb la col·laboració de diversos vilafranquins.

La participació ciutadana va ser imprescindible ja que el rerafons d’aquestes imatges és donar a conèixer la importància de les persones per tal què el museu segueixi viu. L’objectiu és plasmar la idea de museu obert a la societat i que es capaç de reunir a un públic divers.

Aquest projecte audiovisual formarà part d’una exposició que prepara el museu per tal d’explicar el procés de reforma i futur del museu.

La presentació d’aquest projecte tindrà lloc a la capella de Sant Pelegrí del Museu a partir del 28 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: