Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper dilluns Vilafranca TV oferirà una transmissió especial de la diada castellera de la Bisbal

La diada de la Festa Major de la Bisbal, el 15 d’agost, és una de les més importants del calendari casteller en el mes d’agost.

és també la cita prèvia a la festa major de Vilafranca en la que es trobaran a la mateixa plaça les dues colles de Valls i els Castellers de Vilafranca. Per aquest motiu Vilafranca TV farà un desplegament especial de mitjans per tal de poder oferir un programa especial el mateix dia 15 d’agost. El programa s’editarà a la mateixa plaça i es podrà veure per Vilafranca TV pocs minuts desprès d’acabar-se la diada, pels voltants de les quatre de la tarda.A més Vilafranca TV ofereix gratuïtament a les més de 50 televisions de la Xarxa de Televisions Locals un programa de 50 minuts de durada sobre la Diada Castellera de La Bisbal. La distribució del programa es farà el dimarts 16 d’agost. Aquest programa especial servirà també per començar a rodar els equips de cara a les transmissions de festa major de Vilafranca. Per festa major Vilafranca TV oferirà les diades del 29 i 31 d’agost en diferit, tan bon punt hagin finalitzat, mentre que la diada de Sant Fèlix s’oferirà en directe i també es podrà veure arreu de Catalunya a través de les televisions de la Xarxa de Televisions Locals que hi connectin. La locució de la diada a l`anomenada "plaça més castellera sense colla pròpia", el dia 15 d`agost a La Bisbal, anirà a càrrec del cronista casteller, Pep Ribas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: