Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer dia de capta ha recaptat 27 mil euros

Aquest matí, la capta ha recorregut el barri de les Clotes i l’ Espirall venent el programa i l’ estampa de la Festa Major 2005.

Els números d’ aquesta segona jornada encara no se saben però el primer dia ja va resultar molt profitós. Als barris del Centre, Sant Julià i Poble Nou es van aconseguir 27 mil euros, poc més de quatre milions de les antigues pessetes.

Els administradors es mostren satisfets perquè tot i que hi ha molts vilafranquins de vacances, han obtingut molt bona resposta.

Al llarg del dia, la sensació generalitzada indicava que els números eren millors que els de l’ any passat. De tota manera, l’ increment del cost del programa que costa 27 euros més la voluntat, també contribueix.

Aquesta tarda, la capta fa el recorregut més curt pels barris del Molí d’ en Rovira, la Barceloneta i la Girada. Això sí, pendents de la pluja. I un dia més, a través de Ràdio Vilafranca, podreu seguir l` inici i final de capta a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: