Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Museu de Vilafranca convoca a totes les persones que vulguin donar suport al projecte de reforma

El Museu ha encarregat al realizador, Pep Puig, l’elaboració d’un audiovisual que serveixi per explicar el projecte de reforma i de futur del museu.

La directora, Montserrat Iniesta , ha apuntat que es té la voluntat que les imatges mostrin un museu obert a tota la societat.Per aquest motiu fan una crida a tots els ciutadans que vulguin donar suport al seu projecte perquè aquest diumenge participin en una trobada davant del museu i facin pinya per tal d’obtenir unes imatges que s’utilitzaran en l’audiovisual d’en Pep Puig. La cita és aquest diumenge a les 11 del matí davant del Museu i s’obsequiarà a tots els que participin en aquesta activitat amb una copa de cava. Coincidint amb les dates de la festa major, del 28 d’agost al 2 de setembre la Capella de Sant Pelegrí del Museu collirà l’exposició de l’audiovisual de Pep Puig, sota el lema de "Un museu per al futur: presentació del projecte de reforma del Museu de Vilafranca-Museu del Vi.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: