Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup municipal Units per Avinyonet considera inadmissible l’amenaça de denuncia de l’alcalde cont

Des de UPA consideren que és inadmissible que un alcalde en una època democràtica coaccioni una entitat la seva llibertat d’expressió.

El grup municipal Units per Avinyonet (UPA) ha volgut donar el seu punt de vista sobre la polèmica que s’ha suscitat al municipi pel fet que els diables no llegissin els versots per festa major. Pere Calvo, cap de llista d’UPA; i Josep Maria Massana, president han explicat a Ràdio Vilafranca que el mateix Joan Marcé els va confirmar que havia dit als diables que s’hi deien alguna cosa que no l’hi agradava els denunciaria. Des de UPA consideren que és inadmissible que un alcalde en una època democràtica coaccioni una entitat la seva llibertat d’expressió.

Els membres d’UPA consideren que aquesta no és una decisió que s’hagi pres a nivell municipal, sinó que ha estat una decisió personal de l’alcalde. Calvo i Massana diuen que potser caldria haver tractat aquesta qüestió l’any passat amb la comissió de festes, i evitar que es produís l’afer d’aquest any, amb el malestar que ha provocat al poble.

Massana ha comentat també que la seva intenció no ha estat polititzar la qüestió, però que el mateix alcalde ja va fer-ho en actuar abans de que els diables llegissin els seus versos.

Ambdós han explicat també que no han volgut entrar en les qüestions internes de la societat ni de la colla de diables, i que ells van oferir a La Parra fer-se responsables del que pogués passar amb els versos dels diables. Una opció que la societat va rebutjar.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: