Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup de música folk del Penedès-Anoia El Santi no ve participa en el 18è Aplec Internacional de l

Més d’una vintena de grups folklòrics, entre els que hi ha colles sardanistes, gegants, elements del bestiari, castellers, i diables, participaran en la trobada internacional que l’associació Adifolk organitza cada any en una

L’Aplec tindrà lloc aquest proper cap de setmana. La tria es fa -segons paraules de l’associació- entre ciutats que "per raons d’afinitat cultural, històrica o social amb Catalunya tenen una especial significació per nosaltres". Així, en anys anteriors aquest esdeveniment s’ha celebrat a llocs com París, Brusel.les, Tolosa de Llenguadoc, Florència, L’Alguer, Lisboa, Manchester… i fins a un total de disset ciutats europees més.

Cada any es convida un grup de música tradicional per a que hi participi i pugui, així, fer una petita mostra de la realitat de la música folk a casa nostra. El grup escollit per enguany, El Santi no ve, grup format per sis músics procedents de l’Anoia i el Penedès, farà dues actuacions de ball folk, a més de col.laborar en la cercavila acompanyant l’Esbart de Manresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: