Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El F.C. Vilafranca va celebrar dimarts l’Assemblea Ordinaria amb l’agraiment a Santi Alayo per la do

L’Auditori del Museu del Vi va acollir ahir l’assemblea anual de socis.

L’Informe Esportiu el va presentar el president Pere Montserrat amb la satisfacció dels resultats, l’ascens a la primera catalana i la cloenda dels actes de celebració del centenari de l’entitat.

Per Pere Montserrat, ara cal tocar de peus a terra i pensar en el futur.En relació a la propera temporada, Montserrat va dir que ara caldrà mantenir un bon nivell.Fent balanç econòmic de l’entitat els ingressos van ser de 209.000 € , el taquillatge i els sorteijos van representar tant sols un 2,9% del total. Pel que fa a les despeses, es va parlar de 208.000 € de les quals el primer equip se’n va enportar un 67%, així la temporada passada es va tencar amb un superavit de 1.150 €.

El deute actual del club és de 21.758 €, un deute que es va amortitzant mica en mica i que enguany s’ha rebaixat amb 9.000 €.

Al final de l’assemblea es va fer una agraiment públic per part de Pere Montserrat a Santi Alayo per la donació d’un local , amb el que el Vilafranca de futbol disposarà de patrimoni propi per primera vegada. Es tracta d’una propietat de 70 m2 al carrer Graupere, nº 11 i que serà la seu social del F.C. Vilafranca un cop estigui acondicionat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: