Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Departament de Política Territorial i Obres Publiques subvenciona la redacció dels plans d’urbani

En concret la Generalitat destinarà prop de 3 milions d’€ a 100 municipis de tot Catalunya en el marc de la segona convocatoria d’ajuts.

Pel que fa a l’Alt Penedès Avinyonet rebrà 23.980 € , Gelida 30.675,

Sant Sadurní d’Anoia 35.325, Vilobí del Penedès 27.000.

Aquestes subvencions tenen com a objectiu ajudar els municipis a actualitzar els seus planejaments urbanístics i a adaptar-los a l’actual normativa urbanística. En una altra línia d’ajuts, el DPTOP ja ha encarregat a 12 equips d’arquitectes la redacció dels POUM de 61 municipis.

Aquests ajuts s’emmarquen en el programa de foment del planejament que du a terme el DPTOP amb la finalitat de millorar les condicions urbanístiques dels municipis catalans i facilitar la generació de sòl urbanitzable, tot garantint un desenvolupament sostenible. En paral·lel, aquesta iniciativa pretén clarificar i fer més consistent l’ordenament jurídic urbanístic català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: