Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Regulador del Cava ha obert una nova convocatòria del Premi Periodístic El Cava

Es tracta de la quarta edició d’aquest premi bianual que té per objectiu reconèixer els millors articles, reportatges o treballs de ràdio i televisió relacionats amb la producció, elaboració, qualitat, comercialització i consum

En aquesta nova convocatòria es donarà especial importància a la originalitat dels treballs presentats. Els tres apartats de premsa, ràdio i televisió estan dotats amb un premi de 12 mil euros cadascun. Poden optar als premis els treballs publicats entre el mes de febrer del 2004 i el gener del 2006. Els treballs s’han de lliurar abans del 28 de febrer de 2006 a la seu del consell regulador del cava, situada a l’Avinguda de Tarragona de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: