Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El compositor i instrumentista, Pascal Comelade, participarà a la "9ª Festa de la Cruïlla"

Seguint una tradició iniciada ara fa 9 anys, dijous de la setmana que ve, després de goigs, a la Cruïlla del C/ la Palma amb la Plaça Llorens i Barba, es celebrarà la

La festa està impulsada i organitzada per la vinateria Inzolia, la bomboneria Sienna, Maite Vives i Francesc Llosa Joiers, Palma Dotze Galeria d’ Art i la marroquineria Franquesa, que aquest any hi participa per primera vegada coincidint amb la recent obertura d’ una nova botiga en aquesta cruïlla.

Si en altres edicions de la festa, la dansa, el teatre, la performance o l’ òpera havien estat escollides per protagonitzar els espectacles, enguany hi haurà una actuació musical de l’ orquestra d’ instruments de joguina de Pascal Comelade.

L’ orquestra estarà especialment acompanyada pel poeta Enric Casasses, qui estarà a càrrec del triangle i també oferirà un recital de poesia.

Per altra part i com també és ja tradició, els establiments fan la seva particular aportació a festa amb diferents propostes: La vinateria Inzolia i la bomboneria Brunni amenitzaran l’ espectacle amb la presentació i degustació dels seus productes. A la marroquineria Franquesa es farà la presentació de la nova Col·lecció Tardor-Hivern de dues de les seves marques. Per la seva banda, a Maite Vives i Francesc Llosa Joiers s’ inaugurarà una exposició de joies de Sílvia Piva "Talismans i altres evocacions" exposició que estarà acompanyada d’ un vídeo de Josep Mª Jordana i per últim a Palma Dotze s’ inauguraran dues exposicions de Pep Ventosa i de Pere Lluís Via.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: