Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Durant els mesos d’agost i setembre, se celebraran els concerts d’estiu del 9è Cicle de Música de l’

El Cicle de Música de l’Alt Penedès té com a objectius principals fomentar l’estimació per la música, promocionar els intèrprets professionals del Penedès i donar a conèixer els municipis que acullen els concerts.

El diumenge 14 d’agost, a les sis de la tarda, la violinista Laura Rafecas i el pianista Lluís Arnan faran un concert a l’església de St. Josep Obrer de Can Rossell, al municipi de Torrelavit. El dijous 25 d’agost, a ¼ de deu de la nit, s’oferirà un espectacle de poesia i música al carrer a càrrec del poeta Enric Casasses i l’orquestra d’instruments de joguina de Pascal Comelade. Aquest espectacle es fa amb motiu de la celebració de la 9a Festa de la Cruïlla, que organitzen anualment alguns establiments situats a la cruïlla dels carrers de la Palma amb la plaça de Llorens i Barba, de Vilafranca.Durant el mes de setembre, hi ha programats 2 concerts de jazz en el marc del 9è Cicle de Música de l’Alt Penedès: el dijous 1 de setembre, dins els actes de la Festa Major de Vilafranca, la TransPenedès Jazz Orquestra actuarà a la una de la nit (matinada del dimecres al dijous) al pati de l’Escola Estalella Graells i el diumenge 11 de setembre, el grup de saxos Slap-Sax actuarà a 2/4 de deu de la nit al local de la Societat Principal – Unió de St. Pere Molanta, al municipi d’Olèrdola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: