Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diversos accidents van complicar la circulació ahir a la nit, a Vilafranca

Els sinistres es van concentrar entre quarts de nou del vespre i les 10 de la nit però abans, a primera hora de la tarda, ja es va produir el primer accident destacat

Poc després de les 3 de la tarda, un camió va bolcar part de la seva càrrega al Pont del Carril.

A partir de dos quarts de 9 del vespre es van anar succeïnt diversos accidents de trànsit, que van mobilitzar la Policia Local de Vilafranca. A l’ Avinguda Pelegrina, va tenir lloc el primer accident amb 3 vehicles implicats i un ferit lleu com a resultat. Aquest sinistre va obligar a fer tasques de neteja de la via.

Poc després de les 9 del vespre, una moto i un turisme van xocar al Balcó de les Clotes, resultant una dona ferida lleu.

L’ accident més greu va tenir lloc poc abans de les 10 de la nit al carrer Progrés, a l’ alçada del número 29. En aquest cas, es van veure implicats un ciclomotor i un cotxe, resultant ferit greu el conductor de la moto. La Policia va tallar aquest tram durant les tasques d’ evacuació del ferit i de neteja de la via.

A aquests accidents dins el casc urbà de Vilafranca se n’ hi van afegir d’ altres a les carreteres comarcals dels voltants, que també van comportar un desplegament dels Mossos d’ Esquadra convertint la nit d’ ahir en complicada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: