Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des d’aquest dilluns un radar controla la velocitat a l’entrada de Barcelona

Tots els conductors que circulin del Penedès cap a Barcelona i entrin a la Ciutat Comtal per l’Avinguda Diagonal han de tenir present les noves mesures de control que ha posat en marxa

Cal no superar el 50 quilòmetres per hora a l’entrada de Barcelona perquè hi ha instal.lats radars fixos que des d’aquest dilluns han començat a multar els conductors que superin la velocitat permesa. En concret els radars que poden afectar als vehicles que provenen del Penedès estan ubicats a la Diagonal , a l’altura de Torre Melina. Els nous radars fixos estan perfectament senyalitzats pels conductors. Segons dades de l’ajuntament barceloní la col.locació de radars a les rondes des de l’any 2003 ha motivat un important descens d’accidents. L’eficàcia d’aquests radars com a element per incrementar la seguretat viària ha portat de l’ajuntament a la instal.lació de nous punts de control de la velocitat. El funcionament dels radars comença amb la projecció d’un feix de senyal que una computadora pot desxifrar i convertir en quilòmetres per hora. Una camera digital capta la imatge dels vehicles infractors. El radar efectua medicions en diversos carrils a la vegada i pot fer dues fotografies per segon. Els infractors reben a casa la multa i la fotografia captada pel radar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: