Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centres comercials Carrefour obre les portes a Olèrdola

Aquest és el vuitè dels onze centres Champion que passen a explotar-se sota el nom Carrefour. A la inauguració hi van ser presents l’alcalde d’Olèrdola Josep Tort i els principals directius de la

Carrefour obria ahir les seves portes. El que fins ara era un centre Champion ha estat adquirit pel centre Francès Carrefour. Ahir i en motiu de la inauguració va ser-hi present el director regional de Catalunya nord de l’empresa Francisco Villaescusa, i la directora del centre d’Olèrdola Almudena villalba. L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, també va ser-hi present.

Abans d’iniciar els parlaments els bastoners d’Olèrdola van oferir a tots els visitants i compradors una breu actuació i seguidament tant l’alcalde com el director regional i el gerent van oferir unes paraules d’agraïment als visitants, convidant a tots els habitants de la comarca a visitar el centre comercial. Seguidament es va fer una recorregut a l’hipermercat, que en motiu de la inauguració va comptar amb un gran nombre de compradors.

El nou establiment ofereix a més de la secció d´alimentació, noves seccions de basar, electro i tèxtil, com resposta a les demandes i necessitats dels consumidors de les localitats on es troben situats.

La incorporació d´aquestes seccions es realitza sense incrementar la superfície de la sala de vendes, i cap dels centres realitza canvi jurídic en la seva titularitat.

Carrefour preveu incrementar un 30% la plantilla total del nou Carrefour d’Olèrdola. Els onze establiments, després de la seva remodelació, comptaran en el seu conjunt amb més de 1.000 llocs de treball directes i indirectes. L´empresa ja va realitzar amb èxit al 2002 transformacions similars en les localitats andaluses d’Arcos de la Frontera i Puente Genil.

Carrefour compta a Catalunya amb més de 8.300 ocupacions directes i 15.000 indirectes i una inversió acumulada a prop dels 617 milions d´euros. Durant el 2004 l´empresa ha contribuït al desenvolupament de les empreses locals amb compres per valor de 2.000 milions d´euros a un total de 830 proveïdors catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: