Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Feru organitza una caminada per les vinyes de la capital del cava

Es tracta d' un recorregut comentat per les vinyes de Sant Sadurní per poder viure les aromes i sensacions de la verema, descobrir les diferents varietats de raïm i degustar cava des de la mateixa vinya d' on prové. La sortida es farà el dissabte, 10 de setembre, a les 9 del matí des de [...]

Es tracta d’ un recorregut comentat per les vinyes de Sant Sadurní per poder viure les aromes i sensacions de la verema, descobrir les diferents varietats de raïm i degustar cava des de la mateixa vinya d’ on prové.

La sortida es farà el dissabte, 10 de setembre, a les 9 del matí des de Cal Feru, la botiga especialitzada en vins i caves del carrer Diputació.

El preu de l’ activitat és de 5 euros i les inscripcions ja es poden fer a Cal Feru, al telèfon 93 891 0163. Es recomana portar esmorzar i calçat adequat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: