Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès participa a la Fira del Teatre de Tàrrega amb una exposició temporal

L’Obra Social de Caixa Penedès participarà aquest any a la Fira del Teatre de Tàrrega en el marc del seu 25è aniversari.

La participació de Caixa Penedès es concreta amb la signatura d’un conveni de col·laboració de l’entitat amb el Museu de Joguets i Autòmats de Verdú per la realització de l’exposició temporal "Forats: espiant comediants", dedicada a la companyia de teatre Comediants, que enguany celebra el seu 33è aniversari.

L’exposició tindrà lloc al Museu de Joguines i Autòmates de Verdú, que ha estat l’equipament cultural més visitat de les terres de Lleida d’enguany. Un camí de cartells dels espectacles dels Comediants acompanyaran l’espectador en l’inici de l’exposició fins a la sala de d’exposicions que es resguarda darrere d’unes cortines. Un cop a la sala, podran veure imatges i recreacions de les situacions que aquesta companyia de teatre ha viscut darrera de l’escenari, reunions, projectes, o assajos. L’exposició recrearà l’ambient teatral, amb un teatrí de grans dimensions, un guinyol, decorats de cartró, un conjunt de marionetes i titelles, màscares i cartells d’obres de teatre. "Forats: espiant comediants" es podrà visitar des del 3 de setembre fins l’11 de desembre, al Museu de Joguines i Autòmates de Verdú, Lleida.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: