Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès aportarà 30 mil euros a la Festa Major de Vilafranca

El passat divendres, a la seu central de Caixa d'Estalvis del Penedès, els administradors de la Festa Major 2005 i els representants de l'entitat financera van signar l'acord de col·laboració per al finançament d'algunes de les múltiples activitats que configuren el programa festamajorenc d'enguany. Mitjançant aquest acord, Caixa Penedès aportarà a la Festa Major uns [...]

El passat divendres, a la seu central de Caixa d’Estalvis del Penedès, els administradors de la Festa Major 2005 i els representants de l’entitat financera van signar l’acord de col·laboració per al finançament d’algunes de les múltiples activitats que configuren el programa festamajorenc d’enguany.

Mitjançant aquest acord, Caixa Penedès aportarà a la Festa Major uns trenta mil euros. Com ja és tradicional, amb bona part d’aquesta contribució l’entitat financera es fa càrrec de les despeses relatives a la banda de música "Centre Artístic i Musical de Bétera". La resta de la col·laboració anirà destinada a diversos aspectes gràfics relacionats amb la Festa Major: programa, tríptic de la Festa Major dels petits i suport a la capta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: