Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui, els Xicots celebren l’ aniversari de Cal Noi Noi

Els de la camisa vermella fan una crida a assistir al darrer assaig avui, a les 10 de la nit a Cal Noi Noi, per poder muntar amb garanties el tronc, la pinya i el folre dels castells que vuit que preparen per a la festa major de Vilafranca. Abans d'assaig, a partir de les [...]

Els de la camisa vermella fan una crida a assistir al darrer assaig avui, a les 10 de la nit a Cal Noi Noi, per poder muntar amb garanties el tronc, la pinya i el folre dels castells que vuit que preparen per a la festa major de Vilafranca.

Abans d’assaig, a partir de les 5 de la tarda, hi haurà inflables i altres jocs infantils a la plaça Milà i Fontanals; a les 12 de la nit, sortirà de davant de la basílica de Santa Maria una cercavila amb La Torradora Percussió i malabars, que acabarà a la plaça de davant del local dels Xicots, on començarà un concert de rock amb l’orquestra Moby Dick.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: