Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ahir es va produir un accident mortal a Vilafranca del Penedès

De resultes de l`accident van morir dues persones i tres ferits van haver de ser atesos a l`hospital.

L`accident es va produir a les nou i deu minuts de la nit al punt quilomètric 1209 de la N-340, a l`alçada de Vilafranca. es va produïr un xoc frontal entre dos turismes, un Peugeot 205 i un Citroen BX, ambdós amb matrícula de Barcelona. Com a resultat van resultar morts els conductors dels dos vehicles, Antonio DP de 63 anys i veí de Torredembarra, i Juan MA de 74 anys i veí d`Igualada. També van quedar ferides greus Isabel MA de 61 anys i veïna de Torredembarra així com Maria Núria MV de 37 anys i veïna d`Igualada. Una altra passatgera, menor d`edat, va estar atesa per ferides lleus. Les dues ferides greus van ser traslladades a l`Hospital de Bellvitge i la ferida lleu a l`Hospital Comarcal de l`Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: