Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A partir de demà dijous es podran consultar les reassignacions de la preinscripció universtitària

Des de dijous, totes les persones que no van aconseguir plaça universitària a la primera opció demanada i que encara no s’han matriculat, podran tornar a consultar el resultat de la seva assignació,

Això si, sempre i quan no s`hagi fet renúncia a la reassignació.

Un cop tancada la matrícula dels qui van entrar a la primera opció, a vegades queden places lliures de gent que, havent fet la preinscripció, finalment no es matricula o que decideix estudiar a altres centres privats. D’aquesta manera les places que queden vacants, s’assignen a estudiants que inicialment s’havien quedat en una altra preferència. Aquesta consulta, doncs, és una possibilitat per veure si s’ha millorat en l’ordre de preferències o si es manté l`assignació inicial del dia 19 de juliol.

Cal tenir present que el període de matriculació tant si és millora com si no, serà del 2 al 7 de setembre i que cal informar-se a cada facultat o escola universitària sobre el seu funcionament.

Aquesta consulta es podrà fer a les oficines comarcals del SIAJ i també al web www.siaj.net.

Recordem que el SIAJ no tanca durant l’estiu, i que fins al 16 de setembre els horaris d’atenció són de dilluns a divendres, els matins de 10 a 2.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: