Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebrarà la Setmana de l’ Enoturisme dirigida als turistes del Baix Penedès-Garraf i de

L’ alcalde i el regidor de turisme han encapçalat la presentació de la Setmana de l’ Enoturisme que se celebrarà la setmana que ve.

Marcel Esteve ha destacat que s’ enmarca en la voluntat que Vilafranca sigui capital del món vitivinícola i que forma part d’ una sèrie d’ accions que es venen realitzant com la celebració de FIRAVI o la remodelació del Museu del Vi.

La Setmana de l’ Enoturisme està organitzada pel Patronat de Comerç i Turisme amb la implicació de 16 empreses de la Vila que estan adherides a les Rutes del Vi i del Cava de l’ Alt Penedès.

Al llarg de la setmana que ve es proposa als turistes una jornada completa a Vilafranca amb visites a cellers i caves, culturals al Campanar de Santa Maria o al Museu, dinar un menú gastronòmic a base d’ aviram, degustacions i acabar el dia, passejant pels carrers de la Vila.

Per tal d’ atendre els visitants, s’ ampliarà el nombre d’ informadors, tant els de l’ oficina d’ informació turística com els itinerants.

Les dates de la Setmana coincideixen amb el naixement dels pollets d’ aviram penedesenc, que es vendran a la Fira del Gall, amb l’ objectiu de desestacionalitzar la compra d’ aviram, centrada pels volts de Nadal.

Aprofitant l’ avinentesa, dijous per la tarda se celebrarà una festa per els més petits amb el Tomassot i la Ballarica, a la Rambla de Sant Francesc.

A la Setmana de l’ Enoturisme hi participen 7 bodegues, 6 restaurants, 2 hotels i dos establiments especialitzats en vins i caves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: