Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una jornada serveix per posar en comú les aportacions dels diferents col·lectius de Vilafranca entor

Després de diversos tallers per separat amb els col·lectius representatius de Vilafranca, dilluns es va posar en comú tot el treball en una jornada.

La jornada estava conduïda, d’una banda, per la regidora de Participació Ciutadana i l’alcalde i, de l’altra, pels responsables del Post Grau de Participació ciutadana de la Universitat Autònoma de Barcelona que treballen en el projecte. En definitiva, s’està elaborant un quadern de participació adreçat a la ciutadania amb propostes i qüestions que es puguin plantejar entorn a diversos eixos, com ara el paisatge, l’esbarjo o les relacions amb les altres persones. Fins ara només havien treballat per perfils o col·lectius i ahir es va facilitar l’espai per posar en comú les aportacions. Totes les aportacions que es facin passaran per un filtre a nivell tècnic i econòmic abans de figurar al quadern.El de dilluns va ser un nou pas en el procés de definició dels usos de l’espai DE 80 mil metres quadrats que sortirà del soterrament i cobriment de les vies del tren a la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: