Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar de delegats de la UGT participen al quart congrés de la Unió Intercomarcal a l’ Anoia,

Durant avui i demà, els delegats del sindicat que representen els cinc mil afiliats que té la UGT a les 3 comarques debaten sobre el futur del territori i també han d’ escollir

El quart congrés ordinari de la intercomarcal se celebra a Vilafranca, a Cal Bolet.

El secretari actual, Francesc Rica, es torna a presentar per liderar el sindicat en els propers quatre anys i tot i que possiblement tornarà a sortir escollit, aquesta tarda encara es podria presentar una candidatura alternativa.

Rica ha estat 7 anys al capdavant de la Unió Intercomarcal de la UGT a l’ Anoia, Alt Penedès i Garraf i es torna a presentar amb la mateixa il.lusió, segons ha dit abans de començar el congrés.

Avui, Rica presenta a aprovació l’ informe de gestió del darrer mandat que ha consolidat el sindicat a les tres comarques, experimentant un fort creixement de més del 30%. També destaca la consolidació de l’ estructura del sindicat a l’ Alt Penedès, comarca on la UGT tenia més mancances.

Precisament, una de les línies estratègiques dels propers quatre anys continuarà sent aquesta, segons ha afirmat Francesc Rica.

En aquest sentit, la candidatura de l’ actual secretari incorpora una penedesenca, Imma García, una treballadora de l’ Hospital Comarcal de l’ Alt Penedès.

Rica també proposa que es reforci tota la feina relacionada amb els immigrants, àmbit que actualment està col.lapsat.

Demà, a la cloenda, hi assistirà el recentment escollit secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Álvarez.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: